Usluge

Naše znanje, iskustvo i kreativnost su vam uvek na raspolaganju

Širina, kreativnost i višegodišnje iskustvo u radu sa 3D programima, grafičkim aplikacijama i programskim jezicima su utkani u fantastične sadržaje iza kojih stoji VR Svet. Bilo da je u pitanju informisanje, prezentacija, 3D-VR ili 360 video, od VR Sveta klijenti dobijaju potpun profesionalni pristup prilikom osmišljavanja i izrade sadržaja koji u potpunosti pogađa namere i ciljeve klijenta.

Kao šlag na tortu, tu je i VR oprema koju VR Svet proizvodi i pomoću koje svaki sadržaj dolazi pred oči i uši korisnika. Šta sve nudi VR kao novi medij, prirodni nastavak ali i singergija televizije, 3D tehnologija, web-a i internet komunikacija, možete detaljnije da pročitate na ovoj strani. Kontaktirajte nas. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo.

 • Organizacija događaja

  VR Svet povoljno iznajmljuje vr opremu i daje tehnički i kreativni doprinos kampanjama i promotivnim događajima.

 • Izrada VR videa

  VR Svet u okviru ponude planira i snima i montira atraktivne 360° video klipove koji gledaoce ostavljaju bez daha. Pogledajte na VR BAZARU.

 • Izrada VR aplikacija

  VR Svet izrađuje mobilne i desktop aplikacije kojima možete da oduševite široki auditorijum. Preuzmite neke od postojećih aplikacija na VR BAZARU.

 • Proizvodnja VR naočara

  Ukoliko želite da napravite VR promociju sa vašim jedinstvenim hardverskim dizajnom javite nam se i to možemo da vam omogućimo.