O nama

Revolucionarna VR tehnologija nas je pokrenula da podelimo sa vama ovo jedinstveno iskustvo

VR Svet je grupa entuzijasta koja se okupila oko zajedničke ideje da promoviše virtuelnu relanost širem auditorijumu. Znanja i iskustva koja smo stekli ovladavajući opremom i softverom, kao i kreativnim sadržajem koji smo do sada izradili uveli su nas duboko u svet virtuelne stvarnosti

Okupljanje zaljubljenika u VR tehnologiju iz različitih delatnosti i sfera života omogućilo nam je da u kratkom vremenskom periodu formiramo sjajne timove kreativaca, novinara, inženjera i umetnika, sa zajedničkim ciljem da tehnološku pojavu koja je do juče pripadala žanru naučne fantastike što brže podelimo sa svima koji u VR-u vide poslovnu šansu, zgodan komercijalni sadržaj i zabavu.

Nadamo se da ćete u tome da nam pomognete, a mi smo, kao i do sada, otvoreni za svaki vid saradnje. Ukoliko želite da postanete deo VR Svet tima kontaktirajte nas.

Kreativni tim

☼♫

Kreativni tim

After effects
 
Photoshop
 
Maya
 
Cardboard
 
Oculus rift
 

Kreativni tim u VR Svetu širi dobro raspoloženje i ogromnu energiju. Njihov "out of the box" način razmišljanja, višegodišnje iskustvo u radu sa 3D programima, grafičkim aplikacijama i programskim jezicima je odgovoran za magiju koju ste pronašli na našem sajtu.

Informativni tim

☺☻

Informativni tim

Novinarstvo
 
Web
 
Komunikacije
 
Tehnologija
 
Društvene mreže
 

Informativni tim je odgovoran za izveštavanje sa događaja, komunikaciju sa entuzijastima, pisanje i odabir vesti iz svih oblasti virtuelne realnosti koje svakog dana putem društvenih mreža dolaze do naših čitalaca i sve oblike druženja i širenja svesti o značaju VR tehnologije.

Inženjerski tim

⌠√⌡

Inženjerski tim

Tehnologija
 
Sistemi
 
Mreže
 
VR oprema
 
IT menadžment
 

Tim naših inženjera i informatičara je uvek tu da pomogne kada je u pitanju tehnička podrška, umrežavanje i efikasna upotreba resursa koji su neophodni kako bi VR tehnologija zablistala u punom sjaju. Oni su uvek spremni da zasuču rukave i da se bace na posao "ispod haube".

Komercijalni tim

♡€

Komercijalni tim

Prodaja
 
Podrška
 
Konsalting
 
Analitika
 
Menadžment
 

Sa ljudima iz naše poslovne podrške ste svakodnevno u kontaktu. Njima možete da se obratite za dogovor i savet kako da najbolje primenite VR u okviru svoje delatnosti. Oni su tu da vam pomognu da virtual reality tehnologija postane deo vašeg poslovnog procesa.