VR Svet i Kaktus 2017 nagrada

VR Svet na spisku nagrađenih

07.11.2017 - - 0 komentara - 0 shares
Nedavno je završen treći po redu festival integrisanih komunikacija pod nazivom KAKTUS 2017, na kojem se dodeljuju nagrade organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane marketing kampanje. Ove godine za nagrade je čak 124 projekta u nekoliko različitih marketing kategorija.
Među nagrađenim radovima se našao i onaj čijem je razvoju direktno učestvovao VR Svet, a reč je projektu UniCredit Bank VR čestitka. Agencija Ovation BBDO koja je sa nama sarađivala na ovom projektu dobila je još jednu nagradu, i to za kampanju „Gde su otišle maline?“ koja je rađena za kompaniju Frikom.
Žiri koje je odlučivao o svim nagrada je bio prilično veliki, a podrazumevao je predstavnike kompanija koje posluju na domaćem terenu ali i one koji rade u regionu. Žiri iz Srbije, na čelu sa Žarkom Veljkovićem, ove godine radio je u sastavu: Borislav Miljanović, CEO, Represent Communications; Veljko Golubović, regionalni kreativni direktor za Adriatic region, FCB Afirma; Vesna Ćeranić, Associate Partner, Executive Group; Vladimir Ćosić, kreativni direktor, McCann Beograd; Vladimir Mitrović, kreativni direktor, Ovation BBDO; Ivan Živković, Managing & Creative Director, Pioniri Communications; Miloje Sekulić, suosnivač i E-PR, Homepage; Nebojša Krivokuća, kreativni direktor, Communis DDB; Nevena Kurtović, Managing Director, Fusion Communications i Svetlana Ćopić, kreativni direktor, Scholz & Friends.
Regionalni žiri ove godine predvodio je Dushan Drakalski, izvršni kreativni direktor agencije Demner, Merlicek & Bergmann iz Austrije. Pored njega, žiri iz regiona činili su i Aljoša Bagola, kreativni direktor, Pristop, Slovenija; Vanja Blumenšajn, kreativni direktor, Seńor, Hrvatska; Vesna Beganović, osnivač i CEO, Via Media Sarajevo, Bosna i Hecegovina; Davor Runje, osnivač i kreativni direktor, Drap, Hrvatska; Domen Husu, kreativni direktor, Yin + Young, Slovenija; Žarko Dimitrioski, kreativni direktor, Eden na Eden, Makedonija; Ilinka Crvenkovska, kreativna direktorka, Idea Plus Skopje, Makedonija; Jelena Fiškuš, suosnivač i kreativna direktorka, Studio Sonda, Hrvatska; Mirka Modrinić, kreativna direktorka, Imago Ogilvy, Hrvatska i Tine Lugarič, kreativni direktor, LunaĐTBWA, Slovenija.
Tagovi: